ХОСТИНГ ПАКЕТ ПО ТВОЈ ИЗБОР

Basic

Одличен за мал и почетен веб сајт.

1 GB Хостинг простор 40 GB Трансфер

2439 ден/год. *

+ 10% попуст на нов домен *

Нарачај веднаш

Regular

Хостирање на повеќе сајтови.

5 GB Хостинг простор 300 GB Трансфер

3999 ден/год. *

+ 50% попуст на нов домен *

Нарачај веднаш

Power

Погоден за големи сајтови.

25 GB Хостинг простор 500 GB Трансфер

5999 ден/год. *

+ бесплатен домен *

Нарачај веднаш

Ги поддржуваме најкористените платформи

Не треба да си професионален веб дизајнер за да активираш веб сајт!!

МКхост поддржува Wordpress платформа

Wordpress

Користен од милиони веб страници

МКхост поддржува Joomla платформа

Joomla

Втора најкористена платформа

МКхост поддржува Magento платформа

Magento

Е-продавница за вашиот сајт

Со помош на најкористените светски платформи, самојстојно можеш да го поставиш својот веб сајт на нашите хостинг сервери. Инсталацијата се врши само со еден клик!

Клиентите кажуваат за МКхост