СТАРТУВАЈ ВЕБ САЈТ
ДЕНЕС

Избери го твојот идеален хостинг пакет и
придружи се на #1 хостинг провајдерот во Македонија.

Нарачај веднаш

Хостинг пакет по ваш избор

Basic

Одличен за мал и почетен веб сајт.

1 GB Хостинг простор 40 GB Трансфер

240 МКД/мес. *

+ 10% попуст на нов домен *

Нарачај веднаш

Business

Хостирање на повеќе сајтови.

5 GB Хостинг простор 300 GB Трансфер

393 МКД/мес. *

+ 50% попуст на нов домен *

Нарачај веднаш

Power

Погоден за големи сајтови.

25 GB Хостинг простор 500 GB Трансфер

590 МКД/мес. *

+ бесплатен домен *

Нарачај веднаш

ПРОЗОРЕЦ КОН УСПЕШЕН ВЕБ САЈТ

WINDOWS ХОСТИНГ ... од 399 мкд./мес.

Нарачај веднаш

Ги поддржуваме најкористените платформи

Не треба да сте професионален веб дизајнер за да активирате веб сајт!

МКхост поддржува Wordpress платформа

Wordpress

Користен од милиони веб страници

МКхост поддржува Joomla платформа

Joomla

Втора најкористена платформа

МКхост поддржува Magento платформа

Magento

Е-продавница за вашиот сајт

50% од нашите корисници самостојно си ги поставуваат веб страниците на хостинг серверите со помош на овие готови платформи. Инсталацијата се врши со само еден клик по активација на хостингот. Постојат многу туторијали и готови темплејти кои може да се искористат дизајнирањето и управувањето на вашиот нов веб сајт.

ИЗБОР ОД НАШИОТ БЛОГ


Како до подобар Google ранкинг на мојот сајт?


Значењето на Google, и воопшто SEO, за бројот и квалитетот на посети на Вашиот веб сајт, кои треба да донесат конверзии и приходи е огромно. Тогаш, како може да се поработи на овој проблем? Кој е „трикот“ за Вашиот сајт да стигне до „волшебната“ прва страница на овој пребарувач? Реалноста е дека не постои „волшебно стапче“ или....

Клиентите кажуваат за МКхост...