ХОСТИНГ ПАКЕТ ПО ТВОЈ ИЗБОР

New Year Basic

Одличен за мал и почетен веб сајт.

1024 MB 2019 MB Простор 40 GB Трансфер

2439 ден/год.
2019 ден/год. *

+ 10% попуст на нов домен *

Нарачај веднаш

New Year Regular

Хостирање на повеќе сајтови.

5 GB Простор 300 GB 350 GB Трансфер

3999 ден/год.
3500 ден/год. *

+ 50% попуст на нов домен *

Нарачај веднаш

New Year Power

Погоден за големи сајтови.

25 GB Простор 500 GB 555 GB Трансфер

5999 ден/год.
5555 ден/год. *

+ бесплатен домен *

Нарачај веднаш

Ги поддржуваме најкористените платформи

Не треба да си професионален веб дизајнер за да активираш веб сајт!!

МКхост поддржува Wordpress платформа

Wordpress

Користен од милиони веб страници

МКхост поддржува Joomla платформа

Joomla

Втора најкористена платформа

МКхост поддржува Magento платформа

Magento

Е-продавница за вашиот сајт

Со помош на најкористените светски платформи, самојстојно можеш да го поставиш својот веб сајт на нашите хостинг сервери. Инсталацијата се врши само со еден клик!

Клиентите кажуваат за МКхост