BUSINESS ХОСТИНГ
ИДЕАЛЕН ИЗБОР ЗА РАЗВОЈ НА ТВОЈОТ БИЗНИСStarter

За бизниси со потреба од
професионални маилови


1990 ден/мес.*

+ бесплатен домен *Professional

Идеален за бизниси во фаза на
зголемен раст


3990 ден/мес.*

+ бесплатен домен *Max

Премиум перформанси за
големи бизниси


4990 ден/мес.*

+ бесплатен домен *


ЗОШТО ДА ОДБЕРЕШ BUSINESS ХОСТИНГ ПАКЕТ?

МКхост е #1 хостинг провајдер и #1 регистрар на домени во Република Македонија и претставува сигурен партнер за онлајн презентирањето на твојот бизнис и компанија.


Што добиваш со избор на Business хостинг со МКхост?

  • Поголеми технички перформанси идеални за поголеми бизниси со поголеми технички потреби
  • Премиум поддршка и приоритет во опслужување
  • Вклучена заштита од incoming spam
  • Брз и оптимизиран веб сајт кој може да издржи илјадници посети дневно
  • Веб темплејти специјализирани за различни бизнис потреби

Професионални емаил адреси

Професионалните емаил адреси се огледало на секој професионален бизнис. Со развој на твојот бизнис, потребно е постојано и неограничено функционирање на емаил адресите, во секое време и секаде!

Оттука се јавува потребата за поголем простор за емаил адресите и пораките кои секојдневно ги разменува твојот бизнис со сите соработници и контакти, како и потреба за поголема заштита од несакани спам пораки. Истовремено, потребна ти е и сигурност дека твоите пораки се на сигурно, и секогаш можеш да пристапиш до нив.


Business хостинг пакетите ти го овозможуваат токму тоа, поголем простор за сите твои емаил пораки, и резервна копија од истите (на дневно, неделно и месечно ниво). Пристапот до овие емаил пораки е брз и едноставен, со помош на маил апликација, или преку webmail.

Информациите се безбедни

МКХОСТ ПРАВИ РЕДОВНИ КОПИИ НА СИТЕ ПОДАТОЦИ, СО ШТО НЕМА ПОТРЕБА ОД ГРИЖА ЗА ГУБЕЊЕ НА ПОДАТОЦИТЕ

Редовен backup


Се чуваат 3 копии на дневно, неделно и месечно ниво.

Доколку се случи проблем, хаварија, хакирање, оваа услуга е бесплатна и достапна во секое време.

Премиум поддршка

Со избор на Professional или Max хостинг пакетот, во цената е вклучена премиум техничка поддршка од МКхост, со која добиваш повеќе поволности.

Во било кое време, контактирај нè на:

+389 2 2779 444

ШТО ДОБИВАШ СО ПРЕМИУМ ПОДДРШКА?Стандардна поддршка Премиум поддршка
Приоритет во решавање на проблемите
Креирање на неограничен број на емаил акаунти
Скенирање со CXS
Комуникација со друг провајдер за решавање на проблем
Наоѓање на логови од постаро време
Инсталација на тема на платформа (до 2 месечно)
Стандардизирана промена на линкови (еднократно за секој домен)
Проблем со испраќање и пристигнување на маилови
Миграција на нов хостинг на носечки домен
Поставување на соодветни php сетинзи
Инсталација на платформа (WordPress, Joomla, Drupal)
Поставување редирекции на домени
Промена на DNS и DNS рекорди
Forwarders на емаил адреси
Бесплатни статистики (iNodes)
Искористеност на ресурси
Решавање на серверски проблеми
Анализа и детекција на дизајнерски проблеми

Тимско работење

Секогаш спремен тим да одговори на било кој предизвик и проблем.

Личен агент

Личен агент за поддршка или продажба.

База на знаење

Пристап до голема база на знаења.

МКХОСТ Е СИГУРЕН ПАРТНЕР ЗА РАЗВОЈ НА ТВОЈОТ БИЗНИС


Избери го твојот идеален Business хостинг пакет и стартувај го твојот бизнис онлајн уште денес.


Нарачај веднаш