Jun 7th Летна шема со МКхост -2010

Летна шема со МКхост и ова лето - 2010 . Уживајте во летото, гледајте фудбал, сончајте се, а кога ќе ви биде потребен закуп на хостинг/домен/веб страна МКхост ќе работи за вас цело лето и тоа со 20% ... Повеќе »

Apr 15th Системот за клиенти надограден и усовршен

Почитувани клиенти, Дозволете да ве известиме дека извршвме надоградба на системот за клиентот. Додадени се нови опции, како плаќање на повеќе сметки како една сметка, односно една ... Повеќе »

Feb 27th Надградба на два сервера

Почитувани, Денеска и утре ( сабота и недела: 27-28.02.2010 ) МКхост ќе изврши надоградба на двата сервера: thor.mk-host3.com i TIRION серверите. Новите сервери ќе бидат побрзи и поефикасни за 80% од ... Повеќе »

Nov 9th Надградба на 2 сервера

    <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:204; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; ... Повеќе »

Aug 17th *.мк Проверувач на домени

    Дозволете да Ве известиме дека МКхост го воведе прецизниот проверувач на Македонските домени ( com.mk / net.mk / mk ). Проверете ја валидноста на доменот и можноста за негова ... Повеќе »

May 27th Нарачки со кредитни картички

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:204; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; ... Повеќе »

Apr 13th 4 години МКхост

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:204; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; ... Повеќе »

Mar 20th Тест на брзина

    <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:204; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; ... Повеќе »

Mar 10th Од сега МКхост со сервери во Македонија

Многумина корисници кога бираат хостинг компанија не знаат дека тоа има големо влијание врз нивниот маркетинг. Ова може да биде од голема важност доколку корисникот има онлине продавница ... Повеќе »

Jan 18th Нов веб интерфејс

  <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:204; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; ... Повеќе »