Потрошувачка кошничка

Преглед на услуги

Изберете валута:


Basic

Одличен за мал и почетен веб сајт.

1 GB   Хостинг простор
40 GB   Трансфер

2439 ден/год.

+ 10% попуст на нов домен

Regular

Хостирање на повеќе сајтови.

5 GB   Хостинг простор
300 GB   Трансфер

3999 ден/год.

+ 50% попуст на нов домен

Power

Погоден за големи сајтови.

25 GB   Хостинг простор
500 GB   Трансфер

5999 ден/год.

+ бесплатен домен