Dec 17th Новогодишна понуда

По повод претстојните празници и целокупната празнично Новогодишна атмосфера, МКхост со нов одличен пакет за новите корисници. Во Новогодишната понуда нудиме бесплатен домен со секој купен ... Read More »

Sep 10th DNS Hosting - free NEW service with every .mk domain

DNS Hosting - free NEW service with every .mk domainMKhost added new service with every .mk domain name. From now on you can use our internal DNS hosting infrastructure for your .mk domain names. We have created a separate DNS system with two phisically separated servers located in Europe and USA.Just login to your panel, go to Active domains, ... Read More »

Jul 1st Летен попуст на сите услуги

Радосни сме што дојде уште едно лето, се надеваме ќе биде топло и ќе имате можност да уживате во него. Додека вие се сончате на плажа, ви нудиме 20% попуст на сите услуги. Тоа значи дека ќе може ... Read More »

Apr 30th МКхост на Facebook

Почитувани, Бидете наш фан на Facebook и бидете информирани со најновите случувања во областа на интернетот, технологиите со кои МКхост е поврзан, учествувајте во наградни игри, едноставно ... Read More »

Feb 14th Македонските домени повторно се регистрираат

Почитувани корисници, Дозволете да ве известиме дека повторно е овозможена регистрацијата на Македонските домени .mk com.mk и .net.mk . По тој повод МКхост со 20% попуст за регистрација на овие ... Read More »

Dec 26th Новогодишна промоција

Почитувани, Дозволете да Ви ги честитаме Новогодишните празници. Голем успех во наредната 2011 година со вашите проекти. Очекуваме истите да ги хостирате на серверите на МКхост и целосно да се ... Read More »

Aug 31st Премиум видеа на МКхост и Претприемач

ВИДЕО СЕРИЈАЛ КОЈ СПЕЦИЈАЛНО ЗА ВАС ГО ПОДГОТВИЈА МКХОСТ И ПРЕТПРИЕМАЧ. МКхост во соработка со Претприемач припреми 10 видео материјали за тоа како да креирате своја презентација, односно ... Read More »

Jul 20th Безбедни нарачки со МКхост

Дозволете да ве известиме дека МКхост воведе сигурносен канал при вршење на нарачки преку нашиот систем. Од сега вашата комуникација со пребарувачот и нашиот сервер ќе се одвива преку 256 ... Read More »

Jul 17th МКхост и Pretpriemac.com - серијал написи

Во светот е веќе незамисливо малите бизниси да немаат сопствена веб презентација и продажба преку интернет. За оваа намена Ви е потребно место каде сите тие елементи ќе бидат сместени и ... Read More »

Jun 16th Mastercard/Maesto прифатени за online плаќање

Почитувани, Дозволете да ве известиме дека МКхост од сега почна да прифаќа и online плаќање и со картичките: Mastercard/Maestro покрај досегашните картички од брендонт: Visa/Visa Electron како и домашните ... Read More »