Categories

cPanel 19

Објаснување на функционалности кои cPanel ги нуди

Општо 14

Општи информации

Веб Хостинг 8

Хостинг платформи, информации за хостинг пакетите, прашања

Домени 11

Регистрација на домени, трансфер, ДНС сервери

Емаил 7

Креирање, подесување на емаил адреси

Most Popular Articles

 Што e веб хостинг, а што домен?

Веб хостинг ( English: Web Hosting ) едноставно претставува простор алоциран на сервер прикачен...

 Како да креирам е-маил адреса?

Во денешново „Интернет време“, кога се се базира и врти околу Интернет,  освен што е важно да...

 How do I transfer my site from another host to MKhost?

Do you have problems with your hosting provider? Do you pay a lot of money? The support from the...

 How to access the control panel - cPanel?

There are two ways explained below on how to access the control panel. Using your domain as an...

 Како до *.mk домен?

Регистрација на mk , com.mk , net.mk , org.mk , edu.mk и inf.mk домени МКхост нуди...