Dec 17th Новогодишна понуда

По повод претстојните празници и целокупната празнично Новогодишна атмосфера, МКхост со нов одличен пакет за новите корисници. Во Новогодишната понуда нудиме бесплатен домен со секој купен ... Повеќе »

Sep 10th DNS хостинг - Нова бесплатна услуга со секој домен

DNS хостинг - Нова бесплатна услуга со секој домен Во светот на деловното работење, Вашето име на домен е првата буква од интернет работењето и препознавањето на вашиот бизнис, поддржан со ... Повеќе »

Jul 1st Летен попуст на сите услуги

Радосни сме што дојде уште едно лето, се надеваме ќе биде топло и ќе имате можност да уживате во него. Додека вие се сончате на плажа, ви нудиме 20% попуст на сите услуги. Тоа значи дека ќе може ... Повеќе »

Apr 30th МКхост на Facebook

Почитувани, Бидете наш фан на Facebook и бидете информирани со најновите случувања во областа на интернетот, технологиите со кои МКхост е поврзан, учествувајте во наградни игри, едноставно ... Повеќе »

Feb 14th Македонските домени повторно се регистрираат

Почитувани корисници, Дозволете да ве известиме дека повторно е овозможена регистрацијата на Македонските домени .mk com.mk и .net.mk . По тој повод МКхост со 20% попуст за регистрација на овие ... Повеќе »

Dec 26th Новогодишна промоција

Почитувани, Дозволете да Ви ги честитаме Новогодишните празници. Голем успех во наредната 2011 година со вашите проекти. Очекуваме истите да ги хостирате на серверите на МКхост и целосно да се ... Повеќе »

Aug 31st Премиум видеа на МКхост и Претприемач

ВИДЕО СЕРИЈАЛ КОЈ СПЕЦИЈАЛНО ЗА ВАС ГО ПОДГОТВИЈА МКХОСТ И ПРЕТПРИЕМАЧ. МКхост во соработка со Претприемач припреми 10 видео материјали за тоа како да креирате своја презентација, односно ... Повеќе »

Jul 20th Безбедни нарачки со МКхост

Дозволете да ве известиме дека МКхост воведе сигурносен канал при вршење на нарачки преку нашиот систем. Од сега вашата комуникација со пребарувачот и нашиот сервер ќе се одвива преку 256 ... Повеќе »

Jul 17th МКхост и Pretpriemac.com - серијал написи

Во светот е веќе незамисливо малите бизниси да немаат сопствена веб презентација и продажба преку интернет. За оваа намена Ви е потребно место каде сите тие елементи ќе бидат сместени и ... Повеќе »

Jun 16th Mastercard/Maesto прифатени за online плаќање

Почитувани, Дозволете да ве известиме дека МКхост од сега почна да прифаќа и online плаќање и со картичките: Mastercard/Maestro покрај досегашните картички од брендонт: Visa/Visa Electron како и домашните ... Повеќе »