Apr 15th Системот за клиенти надограден и усовршен

Почитувани клиенти, Дозволете да ве известиме дека извршвме надоградба на системот за клиентот. Додадени се нови опции, како плаќање на повеќе сметки како една сметка, односно една ... Повеќе »