Jun 16th Mastercard/Maesto прифатени за online плаќање

Почитувани, Дозволете да ве известиме дека МКхост од сега почна да прифаќа и online плаќање и со картичките: Mastercard/Maestro покрај досегашните картички од брендонт: Visa/Visa Electron како и домашните ... Повеќе »

Jun 7th Летна шема со МКхост -2010

Летна шема со МКхост и ова лето - 2010 . Уживајте во летото, гледајте фудбал, сончајте се, а кога ќе ви биде потребен закуп на хостинг/домен/веб страна МКхост ќе работи за вас цело лето и тоа со 20% ... Повеќе »