Feb 14th Македонските домени повторно се регистрираат

Почитувани корисници, Дозволете да ве известиме дека повторно е овозможена регистрацијата на Македонските домени .mk com.mk и .net.mk . По тој повод МКхост со 20% попуст за регистрација на овие ... Повеќе »