Jul 1st Летен попуст на сите услуги

Радосни сме што дојде уште едно лето, се надеваме ќе биде топло и ќе имате можност да уживате во него. Додека вие се сончате на плажа, ви нудиме 20% попуст на сите услуги. Тоа значи дека ќе може ... Повеќе »