Категории на прашања

cPanel 17

Објаснување на функционалности кои cPanel ги нуди

Општо 14

Општи информации

Веб Хостинг 6

Хостинг платформи, информации за хостинг пакетите, прашања

Домени 11

Регистрација на домени, трансфер, ДНС сервери

Емаил 6

Креирање, подесување на емаил адреси

Популарни прашања

 Што e веб хостинг, а што домен?

Веб хостинг ( English: Web Hosting ) едноставно претставува простор алоциран на сервер прикачен...

 Како да креирам е-маил адреса?

Во денешново „Интернет време“, кога се се базира и врти околу Интернет,  освен што е важно да...

 Како до *.mk домен?

Регистрација на mk , com.mk , net.mk , org.mk , edu.mk и inf.mk домени МКхост нуди...

 Како да пристапам до контрол панелот - cPanel?

За пристап до контролниот панел можни се два начини кои се објаснети во продолжение. Со...

 Како да си го префрлам сајтот од друг хост на МКхост?

Имате проблеми со вашиот хост провајдер? Плаќате многу пари? Поддршката на моменталниот хост е...