Како да го надоградите хостинг пакетот?

Доколку веќе имате закупено некој од нашите хостинг пакети и одлучите дека сакате истиот да го надоградите на поголем пакет, надоградбата може да ја направите на еден од следните начини:
 
  • Контактирајте не телефонски на 02/2779-444 или пак пишете ни на info@mkhost.com.mk, каде ќе наведете кој хостинг пакет сакате да го надоградите и ние веднаш ќе ја направиме нарачката за Вас. По уплата на профактурата, Вашиот пакет ќе биде надограден и ќе имате на располагање повеќе хостинг простор отколку претходно.

  • Другиот начин е сами да направите нарачка за надградба напакет и истиот е објаснет во неколку кратки чекори:

             - Внесете ги Вашите податоци за најава во корисничката сметка

              Корисничка најава

            - За да пристапите до делот за прегледување на хостинг пакетот, кликнете на Услуги

              Услуги
                 - Ќе се прикаже Вашиот активен хостинг пакет на кој е потребно да кликнете

                 Закупени услуги
 
                   - Од лева страна ќе се отвори панел со Дополнителни услуги. Кликнете на Промена на пакет
 
                     Промена на пакет

                      - 
Ќе се прикажат информации за вашиот моментален хостинг пакет.
               Вие ќе треба да селектирате дали пакетот ќе го надоградите или намалите со кликање на Избери услуга кај соодветниот пакет

                     Промена на пакет
             По избор на пакетот ќе Ви се генерира профактура и по уплата пакетот автоматски ќе биде надограден/намален.

 

Дали Ви помогна овој одговор?

 Испечати

Исто така прочитајте

Разлики помеѓу Linux и Windows хостинг платформи. На која платоформа да го хостирате вашиот веб сајт?

Доколку планирате да стартувате сопствен веб сајт едно од почесто поставуваните прашања е на...

Што e веб хостинг, а што домен?

ВЕБ ХОСТИНГ Веб хостинг (English: Web Hosting) претставува простор алоциран на сервер, кој е...

Како да променам лозинка на мојот cpanel акаунт?

Лозинката за најава во вашиот контролен cpanel може да ја менувате во било кое време. Постојат...

Како да си нарачам хостинг пакет/домен?

 Нарачка може да направите директно преку сајтот на МКхост, или едноставно да ни се јавите или...

Промена на регистрант податоци преку кориснички панел и промена на административен и технички контакт

   Честопати сопственикот на домен има потреба од промена на некои податоци на својот акаунт,...