Како да променам лозинка на одредена e-mail адреса?

Процедура за промена на лозинка на дадена e-mail адреса. 
 
Чекор 1: Логирајте се на вашиот cPanel акант (www.ime-na-vasiot-domen/cpanel) со соодветно корисничко име и лозинка)
 
Чекор 2: Во новоотворениот прозорец во делот Mail изберете Email Accounts 
email accounts

 
Чекор 3: Во новоотворениот прозорец изберете ја e-mail адресата за која сакате промена на лозинката и во рамките на тој ред на кој се наоѓа дадената e-mail адреса кликнете на change password. Во новоотворениот дел внесете ја новата лозинка и кликнете на change password


changepassword

changepassword1

Со ова процедурата за промена на лозинка на дадена e-mail адреса е завршена. 

Дали Ви помогна овој одговор?

 Испечати

Исто така прочитајте

Поставување на OoO (Out of Office) порака

Како да поставам ОоО (Out of Office) порака? Понекогаш при работењето доаѓате во ситуации кога...

Детални инструкции за Professional Spam Experts

Со цел зголемување на безбедноста и веродостојноста на емаил сервисот, МКхост целосно го...

Поставување на Mail Forwarders

Поставување на Мail Forwarders Кога еден акаунт има потреба да ги fw пораките од неговиот кон...

Како да креирам е-маил адреса?

Во денешново „Интернет време“, кога се се базира и врти околу Интернет,  освен што е важно да...

Најчести проблеми и решенија поврзани со Вашите мејл адреси

  Во овој туторијал детално ќе ги објасниме проблемите кои може да се појават со Вашите мејл...