Плаќање со кредитна картичка

Имате неплатена профактура, а истата сакате да ја платите со кредитна картичка? Тогаш процедурата е следна:

Се најавувате во корисничката сметка => кликате на делот за Неплатени сметки => прегледај профактура => и овде доколку не ви е избран начинот на плаќање Credit Card го избирате од листата. Потоа кликате на => PAY , со што ќе бидете редиректирани до системот на банката каде треба да ги внесете информациите од картичката и кликате на => SUBMIT.

 МКхост систем за корисници


paying

paying

Во следниот чекор одбирате Credit Card, потоа кликате на копчето Pay.

Сега веќе сте редиректирани на сајтот на банката каде што ги внесувате информациите за Вашата картичка:

     - Го внесувате бројот на Вашата картичка

     - Избирате датум на истек на Вашата картичка (месец и година)

     - Го внесувате CVV кодот (три цифрен број) кој што се наоѓа од задната страна на картичката
 
     - И последниот чекор => кликате на Submit, потребно е да почекате неколку секунди

 

  paying

Доколку е се во ред, ќе бидете пренасочени на страната на МKхост и профактурата автоматски ќе биде забележана како платена.Дали Ви помогна овој одговор?

 Испечати

Исто така прочитајте

Разлики помеѓу Linux и Windows хостинг платформи. На која платоформа да го хостирате вашиот веб сајт?

Доколку планирате да стартувате сопствен веб сајт едно од почесто поставуваните прашања е на...

Колку време е потребно за активација на услугите?

Ова е едно од често поставуваните прашања од нашите идни клиенти. Повеќето од нив имаат потреба...

Промена на регистрант податоци преку кориснички панел и промена на административен и технички контакт

   Честопати сопственикот на домен има потреба од промена на некои податоци на својот акаунт,...

Кои се начините на плаќање?

Како може да платам за услугите на МКхост?МКхост сега за сега нуди два начини на уплата и тоа: -...

Како да си нарачам хостинг пакет/домен?

 Нарачка може да направите директно преку сајтот на МКхост, или едноставно да ни се јавите или...