Categorieën

cPanel 20

Објаснување на функционалности кои cPanel ги нуди

Веб Хостинг 8

Хостинг платформи, информации за хостинг пакетите, прашања

Домени 11

Регистрација на домени, трансфер, ДНС сервери

Емаил 8

Креирање, подесување на емаил адреси

Општо 13

Општи информации

Meest populaire

 Што e веб хостинг, а што домен?

ВЕБ ХОСТИНГ Веб хостинг (English: Web Hosting) претставува простор алоциран на сервер, кој е...

 Како да креирам е-маил адреса?

Во денешново „Интернет време“, кога се се базира и врти околу Интернет,  освен што е важно да...

 Како да пристапам до контрол панелот - cPanel?

За пристап до контролниот панел можни се два начини кои се објаснети во продолжение. Со...

 Како да си го префрлам сајтот од друг хост на МКхост?

Имате проблеми со вашиот хост провајдер? Плаќате многу пари? Поддршката на моменталниот хост е...

 Дали е возможно во иднина да преминам на друг пакет?

Да, во секое време ќе може да го промените хостинг пакетот.Ќе може да преминете на поголем пакет,...