Categories

cPanel 19

Објаснување на функционалности кои cPanel ги нуди

Општо 13

Општи информации

Веб Хостинг 8

Хостинг платформи, информации за хостинг пакетите, прашања

Домени 11

Регистрација на домени, трансфер, ДНС сервери

Емаил 8

Креирање, подесување на емаил адреси

Most Popular Articles

 Што e веб хостинг, а што домен?

ВЕБ ХОСТИНГ Веб хостинг (English: Web Hosting) претставува простор алоциран на сервер, кој е...

 Како да креирам е-маил адреса?

Во денешново „Интернет време“, кога се се базира и врти околу Интернет,  освен што е важно да...

 How to access the control panel - cPanel?

There are two ways explained below on how to access the control panel. Using your domain as an...

 How do I transfer my site from another host to MKhost?

Do you have problems with your hosting provider? Do you pay a lot of money? The support from the...

 Дали е возможно во иднина да преминам на друг пакет?

Да, во секое време ќе може да го промените хостинг пакетот.Ќе може да преминете на поголем пакет,...