СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ СО МКХОСТ

ИНФОРМАЦИИ И ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА

Информирајте се за нашите услуги и побарајте понуда и совет за вашите потреби.

+389 2 2779 444 info@mkhost.com.mk

ПОШТЕНСКИ КОНТАКТ

МКхост

бул. Јане Сандански бр. 71А А.4.7
1000
Скопје, Македонија

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Имате проблем со користење на услугите или техничко прашање?

+389 2 2791 722 support@mkhost.com.mk

ДИРЕКТЕН КОНТАКТ СО ОДГОВОРНИ АДМИНИСТРАТОРИ

Билјана +389 70 303 637 Александра +389 76 207 908

ИНФОРМАЦИИ ЗА ДОМЕНИ

Сакате да регистрирате нов домен? Да направите трансфер или обнова на доменот или пак да смените ДНС сервери?

+389 2 2779 444 domains@mkhost.com.mk

ДИРЕКТЕН КОНТАКТ СО ОДГОВОРНИ АДМИНИСТРАТОРИ

Магдалена +389 78 318 521 Ангела +389 71 318 520

СМЕТКОВОДСТВО, ФАКТУРИ И НАРАЧКИ

Имате проблем со наплата? Ви треба профактура или фактура??

ДИРЕКТЕН КОНТАКТ СО ОДГОВОРНИ АДМИНИСТРАТОРИ

Ивана +389 78 207 250 billing@mkhost.com.mk

ВЕБ РАЗВОЈ

Ви треба изработка и оддржување на вашата веб страница? Развој на веб апликација?

ДИРЕКТЕН КОНТАКТ СО ОДГОВОРНИ АДМИНИСТРАТОРИ

Никола web@mkhost.com.mk

КОНТАКТ ПРЕКУ ЕМАИЛ