Пронајдете го вашиот омилен домен

  • Инстант активација за само 5 минути
  • Регистрација од 1-10 години
  • Бесплатна редирекција и ДНС хостинг со секој домен
Грешка

Пребарајте го вашиот совршен домен

WWW.

Зошто да регистрирате домен со МКхост?

Најголем регистрар во Македонија

Со регистрација на домен во МКхост се вклучувате во најголемото домен семејство во Македонија.

  • Регистрирани над 10 000 активни домени.
  • Познати по најдобрата корисничка подрршка.
  • Вклучете се во најголемото домен семејство.
18248

Регистрирани домени

ДНС хостинг

Со користење на ДНС серверите на МКхост се добива можност за управување на DNS зоната на доменот.

Лесно додавање и измена на: A, MX, CNAME, TXT... записи за доменот.

DNS Хостинг

Промена на именски опслужувачи

Дали знаете дека именски опслужувачи можете да ги менувате сами ?

  • Управувајте лесно со доменот.
  • Менувајте DNS сервери онлајн во секое време.
  • Инстант промена на DNS серверите за сите домен наставки.

24/7 поддршка на македонски јазик

Со станување клиент на МКхост, добивате посебен третман и секое прашање и проблем се третира на професионално ниво, одговорено во најбрзо време.

Во било кое време контакт на телефонот:

+389 2 2779 444

Најпродавани наставки

БЕСПЛАТЕН ДОМЕН

Со секој нарачан Power хостинг пакет.

590 ден/МЕС. Нарачај веднаш

МКхост е лиценциран регистрар

ПРАВИЛНИК ОФИЦИЈАЛЕН ЦЕНОВНИК