1 ИЗБЕРИ ГО НАЈДОБРИОТ ДИЗАЈН ЗА ТВОЈОТ ВЕБ САЈТ

1. NEGOTIUM

2. COGNO

3. VISUM

4. PRIMO

5. DOMUS

6. TEXO

7. GUSTO

8. NAVIGO

9. IMPETUS

10. LIBER

11. FRUCTUS

12. SANITAS

13. OPPORTUNITAS

14. TABULA

15. TABULA PLUS

      
2 ИЗБЕРИ ГО НАЈДОБРИОТ ХОСТИНГ ПАКЕТ ЗА ТВОИТЕ ПОТРЕБИ
ИЗБРАНА ТЕМА:   /

STAR

Одличен за почетен сајт.


 Избор на 10+ теми за веб сајт

 Тема достапна на еден јазик

 Мобилно респонзивни теми

 Непроменлив дизајн на тема

 SSL сертификат

 1 домен

 1 parked домен

 1 GB хостинг простор

 40 GB месечен сообраќај

 Неограничен број на емаил адреси


TRIANGLE

Одличен за растечки сајт.


 Избор на 10+ теми за веб сајт

 Тема достапна на еден јазик

 Мобилно респонзивни теми

 Непроменлив дизајн на тема

 SSL сертификат

 1 домен

 5 parked домени

 5 GB хостинг простор

 300 GB месечен сообраќај

 Неограничен број на емаил адреси

Дизајнирај РАСТ


DIAMOND

Одличен за прогресивен сајт.


 Избор на 10+ теми за веб сајт

 Тема достапна на еден јазик

 Мобилно респонзивни теми

 Непроменлив дизајн на тема

 SSL сертификат

 1 домен

 10 parked домени

 25 GB хостинг простор

 500 GB месечен сообраќај

 Неограничен број на емаил адреси

3 ПРЕБАРАЈ ГО ТВОЈОТ СОВРШЕН ДОМЕН
ФУНКЦИОНАЛНОСТИ


БАЗА НА ТЕМИ


10+ комплетно респонзивни теми адаптибилни за специфични потреби на твојот бизнисРЕСПОНЗИВЕН ДИЗАЈН


Избор на теми кои одговараат на потребите за еден модерен веб сајтБРЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА


Инстантен пристап до целосно функционални веб темплејтиПОСТОЈАНА ПОДДРШКА


Професионална корисничка и техничка поддршка достапна 24/7

КАКО ФУНКЦИОНИРА?

Сè уште не си сигурен?


Ова видео ќе даде одговор на сите твои прашања за тоа како брзо и лесно да го активираш твојот МКхост ПРЕМИУМ пакет.

Бул.Јане Сандански 71A, Скопје 1000


© Сите права се задржани. МКхост 2005 - 2019