ДЕДИЦИРАНИ СЕРВЕРИ ЗА МАКСИМАЛНИ ПЕРФОРМАНСИ

Вклучен бесплатно со секој сервер.

Неверојатна серверска брзина.

ИЗБЕРЕТЕ ГО НАЈДОБРИОТ СЕРВЕР ЗА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ


1230v3

3.3GHz/core

16520 ден/мес. *

 • Intel Xeon Quad E3 - CPU 1230v3
 • 32GB DDR3 RAM
 • 1 x 250GB SSD примарен диск
 • 1 x 1TB Backup Disk
 • 1gbps port
 • 5 ip адреси
 • 20TB Bandwidth
 • cPanel/WHM лиценца
НАРАЧАЈ ГО СЕРВЕРОТ

1270v3

3.5GHz/core

17700 ден/мес. *

 • Intel Xeon Quad E3 - CPU 1270v3
 • 32GB DDR3 RAM
 • 1 x 250GB SSD примарен диск
 • 1 x 1TB Backup Disk
 • 1gbps port
 • 5 ip адреси
 • 20TB Bandwidth
 • cPanel/WHM лиценца
НАРАЧАЈ ГО СЕРВЕРОТ

1650v3

3.5GHz/core

23600 ден/мес. *

 • Intel Xeon Hex E5 - CPU 1650v3
 • 64GB DDR3 RAM
 • 1 x 250GB SSD примарен диск
 • 1 x 1TB Backup Disk
 • 1gbps port
 • 5 ip адреси
 • 20TB Bandwidth
 • cPanel/WHM лиценца
НАРАЧАЈ ГО СЕРВЕРОТ

ТОП КАРАКТЕРИСТИКИ

Бесплатно оддржување

Ние ќе се грижиме за оддржување на серверот 24/7 се со цел обезбедување на робусни перформанси и константен uptime.

Инфраструктура

Нашиот тим ви помага во целосната инфраструктура - од мрежа, хардвер до софтверска инсталација.

Загарантиран квалитет

Сите сервери се со 100% uptime на мрежата и инстанта промена на хардверски делови при појава на проблем.

Високи перформанси

Нашите дедицирани сервери овозможуваат стабилни и големи перформанси со што добивате брзина во функционирање на апликациите.

Дата центар по стандарди

Серверите се хостирани во супериорна класа на дата центар лоциран во New York / Македонија направен по сите светски стандарди, константно напојување и 100% мрежна достапност.

Брза активација

За да се овозможи брза активација, серверите се со стандардна конфигурација и сите вклучуваат бесплатен cPanel/WHM, Parallels Plesk или Directadmin контрол панел. За одредени измени во конфигурацијата контактирајте не.