SSL СЕРТИФИКАТ ЗА ПОГОЛЕМА
БЕЗБЕДНОСТ НА ТВОЈОТ ВЕБ САЈТ


Personal SSL

Comodo SSL сертификат

1 домен

За персонални потреби

Силна енкрипција на податоци

Дедицирана IP адреса
600 ден./год. *

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

E-commerce SSL

Comodo SSL сертификат

1 домен

За онлајн продавници

Силна енкрипција на податоци

Дедицирана IP адреса
2000 ден./год.*

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Multi SSL

Comodo SSL сертификат

1 домен + сите поддомени

За онлајн продавници

Силна енкрипција на податоци

Дедицирана IP адреса
6900 ден./год. *

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

СПОРЕДБА НА SSL СЕРТИФИКАТИ

 Personal SSL E-commerce SSL Multi SSL
Подобро рангирање на Google
99% поддршка на прелистувачи
Силна енкрипција на податоци
Бесплатна инсталација
Безбедни online трансакции
Дедицирана IP адреса
Безбедност за доменот и сите негови поддомени

Зошто SSL?

Подобро рангирање на Google


Најголемиот пребарувач во светот е клучен за органскиoт развој на твојот сајт и ширење на базата на корисници. Со додавање на https:// протоколот, ќе ги подобриш твоите позиции и рангирање на Google.

Поголема доверба кај клиентите


Со додавање на SSL сертификат, твојот веб сајт добива Secure копче кое е гаранција за посетителите дека истиот е безбеден за користење или оставање на податоци при онлајн купување.

Безбедно прифаќање на картички


SSL сертификатот овозможува безбедни онлајн трансакции со кредитни картички преку твојот веб сајт, овозможувајќи корисниците да се чувствуваат сигурно при користење на услугите на сајтот.

Заштита на податоци


SSL сертификатот ги штити чувствителните информации на твоите посетители и клиенти со шифрирање на податоците што ги испраќаат до твојот сајт. Потоа откако истите ќе ги прими сајтот, тие се дешифрираат.

МКхост се грижи за безбедноста на своите корисници!

Со секој закупен хостинг пакет, сите клиенти на МКхост добиваат бесплатен AutoSSL сертификат кој е инсталиран со самата активација на хостингот. Прочитајте повеќе за неговите бенефити, како и за неговата имплементација.


ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ...