ИЗБЕРЕТЕ ВЕБ ХОСТИНГ СО ВКЛУЧЕН SSL СЕРТИФИКАТ


SSL BUSINESS

За безбеден и професионален веб сајт

5073 ден/год. *

+ 50% попуст на нов домен *

Нарачај веднаш

SSL POWER

За безбедно онлајн плаќање преку твојот веб сајт

9439 ден/год. *

+ бесплатен домен *

Нарачај веднаш

ЗОШТО ВИ Е ПОТРЕБЕН ХОСТИНГ ПАКЕТ СО SSL СЕРТИФИКАТ?


SSL BUSINESS


  • Професионален изглед за твојот онлајн бизнис
  • Поголем просперитет и доверба
  • Поголема можност за раст на посети на сајтот
  • Подобар SEO и Google Search ранкинг
  • Исти придобивки за сите домени на истиот хостинг пакет

+ SSL Basic сертификат со почетна заштита

SSL POWER


  • Безбедни онлајн трансакции на твојата е-продавница
  • Поголема доверба од твоите клиенти
  • Поголема можност за зголемување на купувачи
  • Вклучена дедицирана IP адреса
  • Безбедна комуникација помеѓу сајтот и купувачите

+ SSL Premium сертификат со напредна заштита
padlock

Колку е сигурен вашиот веб сајт?

Сигурноста на веб сајтот, заедно со конзистентноста, безбедноста, и препораките од клиентите, ја означивме како една од клучните параметри за тоа како еден онлајн производ може да ја зголеми својата бренд вредност, и со тоа да добие поголема конкурентна предност.


Прочитај повеќе...