ПРИКЛУЧИ СЕ КОН НАЈГОЛЕМИОТ РЕГИСТРАР ВО МАКЕДОНИЈАГрешка

НАПРАВИ ТРАНСФЕР НА ВАШИОТ ДОМЕН ВО МКХОСТ

WWW.

Доменот не е регистриран и не може да се трансферира. Можеби сакаш да го регистрираш сега?

Каде да го пронајдам ЕПП кодот за трансфер?

30%


Удел на пазарот за домени во Македонија

21331


Вкупен број на регистрирани домени


СЕКОЈ ТРЕТ ДОМЕН ВО МАКЕДОНИЈА Е РЕГИСТРИРАН ПРЕКУ МКХОСТ

  • Најголемо домен семејство во Македонија
  • Најдобра корисничка поддршка достапна 24/7
  • Најчест избор на корисниците е .mk доменот

Промена на именски опслужувачи

ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА САМОСТОЈНО МОЖЕШ ДА ГИ ПРОМЕНИШ ИМЕНСКИТЕ ОПСЛУЖУВАЧИ?

  • Управувај лесно со доменот
  • Менувај DNS сервери онлајн во секое време за сите домен наставки
  • Брзо и едноставно редиректирање на твојот домен