Потребен ви е веб сајт за вашата компанија?

Побарајте понуда

Што нудиме?

Архитектура на софтвер и развој на веб апликации

Веб дизајн

Интернет продавници

Оптимизација на веб страници за мобилни уреди

Брендирање и графички дизајн

Управување и водење со социјални медиуми (Facebook и Twitter)

Технологии што ги користиме

 • HTML5

  Користиме HTML5 за структурирање и презентирање на содржината. Имајте оптимизиран и брз веб сајт направен со најновите технологии.

 • CSS3

  Визуелниот изглед за вашиот веб сајт е најважен за корисниците и посетителите. МКхост ги следи најновите технологии. Со помош на CSS3 дизајнот ќе изгледа беспрекорно.

 • jQuery

  Дали би сакале да имате анимации и опаѓачки ефекти со што вашиот веб сајт би бил лесен за користење за корисниците?

 • PHP

  Најпознатите веб сајтови во светот се направени со PHP програмскиот јазик што МКхост го користи. Имајте робустен и брз веб сајт!

 • mySQL

  Сакате сите податоци од вашиот веб проект да бидат снимени и зачувани во база? Заедно со MySQL базата на податоци можеме да го постигнеме тоа.

 • Angularjs

  Совршен за динамички веб апликации. Во комбинација со PHP и HTML5 ќе добиете професионална веб апликација која ќе биде робусна и оптимизирана на највисоко ниво.

 • Wordpress

  Нека вашиот веб сајт биде базиран на најпознатата и најкористената платформа на интернет.

Побарајте понуда