ИЗБЕРИ ГО НАЈДОБРИОТ ХОСТИНГ ПАКЕТ
ЗА ТВОИТЕ ПОТРЕБИBasic

Одличен за мал и почетен веб сајт.


2439 ден/год.*

+ 10% попуст на нов домен *


Regular

Хостирање на повеќе сајтови.


3999 ден/год.*

+ 50% попуст на нов домен *Power

Погоден за големи сајтови.


5999 ден/год.*

+ бесплатен домен *


ЗОШТО ДА ГО ХОСТИРАШ ВЕБ САЈТОТ ВО МКХОСТ?

Професионални емаил адреси

 • Webmail (пристап до емаил адреси преку било кој пребарувач)
 • IMAP или POP3 (избор на incoming mail server)
 • SMTP
 • Подесување на емаил адресите на било кој паметен телефон
 • Голема заштита од спам пораки (SpamAssassin)

Брз и оптимизиран веб сајт

СЕРВЕРСКА ЛОКАЦИЈА ВО ЕВРОПА – СЕКОГАШ БРЗ САЈТ И ЛОКАЦИЈА СООДВЕТНА ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ

Сајтот хостиран на нашите сервери може да издржи илјадници посетители дневно (сервери поврзани на 1gbps мрежа, кои користат SSD дискови со што отварањето на сајтот е ултра брзо).

Информациите се безбедни

МКХОСТ ПРАВИ РЕДОВНИ КОПИИ НА СИТЕ ПОДАТОЦИ, СО ШТО НЕМА ПОТРЕБА ОД ГРИЖА ЗА ГУБЕЊЕ НА ПОДАТОЦИТЕ

Редовен backup


Се чуваат 3 копии на дневно, неделно и месечно ниво.

Доколку се случи проблем, хаварија, хакирање, оваа услуга е бесплатна и достапна во секое време.

24/7 поддршка на македонски јазик

Клиентите на МКхост секогаш добиваат брз и професионален одговор за секое настанато прашање или проблем.

Во било кое време, контактирај нè на:

+389 2 2779 444

Тимско работење

Секогаш спремен тим да одговори на било кој предизвик и проблем.

Личен агент

Личен агент за поддршка или продажба.

База на знаење

Пристап до голема база на знаења.

Joomla & WordPress

Нашите сервери ги сакаат Joomla и WordPress

Серверите се подесени да работат оптимално и супер брзо за овие две платформи.

 • Инсталирај WordPress или Joomla со само еден клик
 • Користи бесплатни теми
 • Лесно одржување на веб сајтот со помош на најкористените светски плафторми

300+ бесплатни скрипти

Избор и бесплатна инсталација на 300+ скрипти

Со најава во cPanel, може да инсталираш веќе готова скрипта со само еден клик.

 • Content Management Systems (CMS) портали
 • Онлајн продавници
 • Форуми
 • Платформи за блогирање
 • Фото галерии