Избери го најдобриот ASP.NET веб хостинг со специјални цени


ASPBasic

Одличен за мал и почетен веб сајт.

3439 ден/год. *

+ 10% попуст на нов домен *

Нарачај веднаш

ASPRegular

Хостирање на повеќе сајтови.

4999 ден/год. *

+ 50% попуст на нов домен *

Нарачај веднаш

ASPPower

Погоден за големи сајтови.

7999 ден/год. *

+ бесплатен домен *

Нарачај веднаш

Напредни опции што се вклучени во сите пакети

Програмирање

 • Класично ASP
 • ASP.NET 1.1/2/3.5SP1/4.7
 • ASP.NET MVC 3/4/5
 • Microsoft .NET Core 1.0/1.1/2.0/2.1
 • Node.js
 • Silverlight 4/5
 • PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1
 • Zend Optimizer / Zend Guard Loader

База на податоци

 • SQL Server 2012/2014/2016
 • Оддалечен (Remote) пристап до MSSQL бази
 • SQL backup и restore
 • Овозможен студио пристап за SQL манаџмент
 • SQL Server Local DB
 • MySQL5 & phpMyAdmin
 • Пристап до база

ЗОШТО ДА ГО ХОСТИРАШ ВЕБ САЈТОТ ВО МКХОСТ?

Професионални емаил адреси

 • Webmail (пристап до емаил адреси преку било кој пребарувач)
 • IMAP или POP3 (избор на incoming mail server)
 • SMTP
 • Подесување на емаил адресите на било кој паметен телефон
 • Голема заштита од спам пораки (SpamAssassin)

Брз и оптимизиран веб сајт

СЕРВЕРСКА ЛОКАЦИЈА ВО ЕВРОПА – СЕКОГАШ БРЗ САЈТ И ЛОКАЦИЈА СООДВЕТНА ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ

Сајтот хостиран на нашите сервери може да издржи илјадници посетители дневно (сервери поврзани на 1gbps мрежа, кои користат SSD дискови со што отварањето на сајтот е ултра брзо).

Информациите се безбедни

МКХОСТ ПРАВИ РЕДОВНИ КОПИИ НА СИТЕ ПОДАТОЦИ, СО ШТО НЕМА ПОТРЕБА ОД ГРИЖА ЗА ГУБЕЊЕ НА ПОДАТОЦИТЕ

Редовен backup


Се чуваат 3 копии на дневно, неделно и месечно ниво.

Доколку се случи проблем, хаварија, хакирање, оваа услуга е бесплатна и достапна во секое време.

24/7 поддршка на македонски јазик

Клиентите на МКхост секогаш добиваат брз и професионален одговор за секое настанато прашање или проблем.

Во било кое време, контактирај нè на:

+389 2 2779 444

Тимско работење

Секогаш спремен тим да одговори на било кој предизвик и проблем.

Личен агент

Личен агент за поддршка или продажба.

База на знаење

Пристап до голема база на знаења.

Plesk - Контролен панел

Plesk е хостинг контролен панел кој помага во управување со хостингот, креирање на веб страни, управување со емаил адреси.

Со Plesk добиваш целосна контрола на твојот хостинг, неограничени домени, FTP и емаил адреси.


Прегледај демо верзија...
Plesk logo