Изберете го најдобриот WordPress хостинг за вас


WP Basic

Одличен за мал и почетен веб сајт.

2878 МКД/ год .
2599 МКД/год. *

+ 10% попуст на нов домен *WP Business

Хостирање на повеќе сајтови.

4719 МКД/ год .
4499 МКД/год. *

+ 50% попуст на нов домен *WP Power

Погоден за големи сајтови.

7079 МКД/ год .
6899 МКД/год. *

+ бесплатен домен *


Зошто да изберам WordPress хостинг?

Why choose wordpress
  • Над 100 милиони веб сајтови во светот се базирани на WordPress платформата. Од мали, средни до големо посетени веб сајтови, оваа платформа овозможува одлична контрола, робустност и лесно управување за вашиот веб сајт.
  • WordPress е бесплатна, а истовремено лесна и едноставна платформа за управување со вашиот веб-сајт. Големиот избор на теми и плагини ви нуди широки можности за развој на вашиот онлајн бизнис.
  • Број 1 компанијата за хостинг и регистрација на домени во Република Македонија, МКхост, засилен со најкористената светска платформа WordPress е сигурна комбинација за избор за вашиот веб-сајт.

Додатоци што не смеете да ги пропуштите

Автоматско ажурирање

Секогаш имајте ја најновата верзија на WordPress.

Бесплатна миграција

Бесплатна миграција без прекин на услугите.

Kопии

Чуваме дневни, неделни и месечни копии од Вашиот WordPress сајт.

WordPress Експерти

Имаме одговор на сите прашања поврзани со WordPress.

Брзи одговори

Одговор на Вашите прашања/тикети за 10 минути.

Безбедност и изолација

Вашиот веб сајт секогаш е безбеден и доколку друг веб сајт на истиот сервер биде заразен.

НАУЧИ ДА НАПРАВИШ СОПСТВЕН ВЕБ САЈТ!

Добиј пристап до бесплатен серијал од видео туторијали за WordPress во неколку чекори на македонски јазик.

Клиентите кажуваат за МКхост...